Inställt pga Covid-19. Vi återkommer 8-17 april 2021. (Mer info)

Vi är igång!

Så är 2019-års festival äntligen igång! Två festivaldagar är nu avklarade och vi har redan hunnit med att bjuda Uppsala på mycket magi och skratt.

Tillgänglighet. Det ska finnas något för alla oavsett ekonomiska förutsättningar, fysiska eller psykiska variationer samt ålder. Vi smygstartade festivalen redan i tisdags med ett besöka barnen på Akademiska barnsjukhuset, och igår, torsdag, satte vi upp två shower och en workshop för personer med funktionsvariation. På måndag åker vi till ett äldreboende. Vi vill rikta ett stort tack till våra bidragsgivare, partners, sponsorer och festivalbesökare. Det är ni som möjliggör att vi kan sprida magi till alla. Tack!

Vi erbjuder såklart även mer traditionella shower och aktiviteter. En fullsatt Invigningsshow på Reginateatern i onsdags blev det officiella startskottet för vårt femårsjubileum. Caroline Ravn, Love Melander och trollkarlskollektivet Mystique bjöd på magi, medan Elina Elmén och Lasse Karlsson bjöd på asgarv.

Igår kväll bjöd vi på tre parallella shower; Sveriges Bästa Ordvitsare, Mystique och Fyris Comedy. Magi och humor för alla smaker.

Ikväll gästas vi av Charlie Caper och hans show Robotricks. Charlie har uppträtt i 51 länder och vunnit svenska Talang. Till kvällen tar han med sig sina robotar och bjuder på en extremt högteknologisk magishow! Och missade du Mystique igår finns en ny chans ikväll! Båda showerna börjar 19:00.

Och i helgen bjuder vi in till mängder av gratisaktiviteter! Magiska Gottsunda, Magicon, Pelle Svanslös och trollkarlen och Magikurser för barn!

Välkommen till vårt magiska Uppsala!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.