Inställt pga Covid-19. Vi återkommer 8-17 april 2021. (Mer info)

Mission

En festival, en vision – Magi och humor för alla!

Vår vision med Uppsala Magic & Comedy är at skapa en festival som uppskattas av alla oavsett ålder, smak eller förutsättningar. Vi arbetar för att sprida glädje till så många som möjligt och på så sätt göra Uppsala till en roligare och bättre stad.

Utöver de traditionella showerna vill vi skapa programpunkter där vi kan möta publik med särskilda behov eller förutsättningar. Varannan vecka under hela året besöker vi barnen på Akademiska barnsjukhuset. Vi lär barnen trolleritrick som de i sin tur kan visa för familj, personal och vänner. Självklart gör vi en extra insats på barnsjukhuset även under festivalen!

Vi har de senaste festivalerna också satt upp shower för personer med funktionsvariation. Troligen den ärligaste och härligaste publik du kan tänka dig. Vi besöker också ett äldreboende och möter de äldre i deras hemmiljö.

Tack vare våra partners och er som är betalande besökare skapas möjligheten att sätta upp shower för dessa målgrupper – och arrangera flera helt kostnadsfria dagar.

Tack för att ni hjälper oss att sprida magi och glädje!